Vi har dömt oss själva

´                           


Vi vet mycket väl vad som är bra och vad som är dåligt, vi vet exact hur vi ska vara mot andra och vad respekt är. Trots all
vår kunskap agerar vi fel. Vi skyller ifrån oss och beter oss som ignoranta och okunniga individer. Ved beror krigen på? Religioner, pengar makt? till viss del men varför skapar vi dessa konflikter som leder till så mycket hat? oskyldiga drabbas barn dör och fåtal får ut pengar. Varför vill vi ha den här makten och kontroll över världen?


Jag är tyvär ingen profet, gud medium etc så kan inte  svara på frågorna.


Jag har en teori och kan enbart gå ut ifrån den. Själv tror jag inte att världen skapades så att vi skulle döda varandra och döda vår jord på det sättet vi gör idag , jag tror inte att meningen med vår existens var att vi skulle komma så långt som vi kommit. Varför finns sjukdomar tyvär tror jag att vi har oss skälva att skylla på, varför finns  bilolyckor ? varför krachar flygplanen? jag tror inte det var meningen att vi ratslösa människor skulle komma på all teknik vi kommit på . Vi har förstört vår natur med dessa farkost som vi använder av oss för att transportera saker och även människor. Jag tror att vi var menade att finnas här för att förökas och använda oss av naturen och maten med mycket respekt och bara ta det vi behövde. tyvär är vi så pass giriga att vi vill ha så mycket och vi agrerar innan att tänka och på så sätt har vi dömt oss själva til alla dessa katastrofer. Vår jord lider , den förstörs för varje dag som går. Vi kommer inte att göra något åt det, kanske kommer det finnas få antal som ska försöka men själv tror jag att det är försent. Idag är det viktigare att bli rik snabbt och att bli känd istället för att hjälpa varandra och respektera vår natur. Vi borde skämmas, men vi har som sagt dömt oss själva och vårt straff kommer när vi minst anar det.

Kommentarer
Postat av: YO

ESTA SUPER BUENO UN BESO AMIGA TE QUIEO

2009-08-13 @ 15:21:08
Postat av: Anonym

alla har vi våra teorier, men ja tror inte på den du skriver om! :P

2009-08-13 @ 16:11:25
Postat av: Em

Om du inte redan har gjort det, så är du utmanad! Här; http://emelojs.blogg.se/2009/august/utmaning.html

2009-08-15 @ 12:46:29
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: maxi

ja pienso que esta muy bien escrito de tu punto de vista pero tambien pienso que nosotros los seres humanos nacimos con el don de desidir y aprender de nuestros errores , no pienso que todo la que emos evolucionado a sido para el mal todo fue para nuestro bienestar pero todo tiene sus pro y contras todo tiene consecuensias sin todo lo que emos aprendido al pasar de los ciclos tanto para comprender la malda de las desisones de siertos individuos que an marcado nuestra humanidad eso no quiere desir que toda nuestraa evolucion atraves de los ciclos a sido para causar daño al planeta o a nosotros mismos es sola mente el presio que tenemos que pagar porque lamentablemente existe el bien y el mal y todas nuetras desiciones tiene consecuencias sean para bien o para mal y espero que algun dia la maldad y crueldad que el ser humano puede engendrar en sus corazones sea destruida todo tiene un fin y a maldad no es infinita solo nesecita amor .

2009-08-17 @ 12:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0