Betalar ni Radiotjänst?



Enligt mig är den här avgiften onödig. Jag förstår inte varför man måste betala det här?
Vilka vinner på det? Knappast vi.



Alltså först köper man en tv för flera tusen, sen ska man teckna antingen comhem, viasat eller något liknande som kostar ett par hundra lappar sen ska man betala för att man har tv.Endel har knappt råd med en tv och så ska de ha råd med den här avgiften. Det är lag på det här också,har inte läst mig in på vad som händer om man inte betalar men jag förmodar att man får böta.




Vem har bestämmt att den här avgiften ska finnas ?

svar: Riksdagen


vad går pengarna till? snarare sagt vem går pengarna till?

Svar: Sverige Radio, SVT och UR



Varför måste jag betala för något jag inte  tittar på eller lyssnar på ?
jag tittar knappast på svt och lyssnar aldrig på radio varför måste jag då betala?
Det jag skulle vilja veta är vilka är det som äger SVT samt de anda?


Jag undrar också hur mycket de tjänar på det här också, tänk er själva, hur många är det inte som har tv endel har fler tv apparater hemma, och ju fler tv'n du har ju högre blir avgiften. Sen finns det sånna som köper en tv på avbetalning för att de inte har råd sen tvingas betala den här nedrans avgiften.


Säger inte att man inte ska betala för det måste man DET ÄR LAG PÅ DET!

allt jag säger är varför?








Prisondate.se








                                         




Nej det är inget skämt!



Det är en helt allvarlig sida för interner som söker kärlek och närhet.

Jag vet inte om jag ska skratta gråta blir rädd eller hur jag ska reagera på den här sidan.
Alltså då har en av internerna skrivit i sin kontakt :

Hej

Jag avtjänar ett 10 årigt fängelsestraff för mord och har ca 4 år kvar på mitt straff.Är en rolig kille som tycker om sport, att läsa och att vara på gymmet.Jag söker nu efter en rolig och social tjej som jag kan finna kärleken tillsammans med.. Skriv några rader till mig och berätta om vem du är så skriver jag tillbaks!


Men asså seriöst visst är vi alla lika värda och alla har vi rätt till kärleken och förändras, men det här låter inte lockande, snarare sagt blir man rädd. Vilken frisk kvinna i världen skulle utsätta sig själv för något sådant?
Vad skriver man till en sån? vad pratar man om klart man blir nyfiken på varför han mördat hur det gick till. Själv skulle jag nog inte söka kärleken hos en intern, säger absolut inte att man inte bör göra det tycker bara att det låter helt vansinnigt. Alla har vi våra egna åsikter och min åsikt är just det att de låter löjligt. Jag tycker att alla har vi rätt att ändra oss och att alla är vi lika mycket värda oavsätt kultur och religion men har man mördat någon tycker jag att man förlorat rätten vad tycker ni?

Sen funderar man på hur bra är våra fängelse fungerar. Att en person som har mördat har rätten att sitta och chatta på en kontakt annons på nätet .Det är rena skämmtet svenska rättsystemet är det extremt fel på tycker jag! De har det hur bra som hälst förutom det där att de inte får gå ut hur de vill. De betalar inga hyror de får bättre mat än våra barn får i skolorna, de har tv aparater, de får ringa och nu även chatta. De har rätt till besök. Jag tycker att det är fel att en person som begått fel ska inte få rätt till så mycket.

Tror ni fortfarande att sidan är ett skämmt så gå in på:

Http://www.prisondate.se

Kommentera gärna vad ni tycker om sidan och hela rättsystemet över huvud taget.


Har du precis som jag dåligt med pengar?

Ville med detta inlägg tipsa om http://www.woopa.se



Nu undrar ni självklart vad det är hur det fungerar etc.




Ja det är helt gratis att bli medlem  och man väljer själv
hur snabbt man vill tjäna ihop en slant.
Man får "uppdrag" snarare sagt en check lista där det står olika saker som man kan göra, och hur mycket man tjänar på det att besökan sidan ex: http://www.eniro.se kan knske ge dig 5 kr etc och på så vis ju fler uppdrag ju mer pengar. Du har ingen press du gör det du vill i din takt. Det som är bra med sidan är att du får ibland besöka sidor som du inte visste fanns som kan få dig att tjäna pengar genom att bara klicka. Det finns även "uppdrag" där det står att du kan bli medlem på någon viss sida eller så men du är som sagt inte tvungen till något du gör det som känns bäst. Blir ni nyfinka gå gärna in läs igenom allt precis som jag gjorde och känner ni att ni vill testa så GO FOR IT http://www.woopa.se/?ref=chinii bli medlem =)
Det som är så bra är att man själv har kontrollen.



RSS 2.0