Deprissioner allt vanligare

Hur kommer det sig att vi är så deppiga ?

Har människan blivit grymmare med åren ?

Min teori är visst har vi blivit grymmare , men samhället har fyllts av idealer som vi själva har utvalt  vi har kommit på nya saker  vi skapar nya trender kläder etc vi producerar och konsumerar mer än för ett par år sen. Men vad beror våra deprissioner på? är det så simpelt som stress? nja visst är det så men vi själva sätter för höga krav på oss vi vil vara perfecta innom allt , vi ska ha en massa pengar så vi kan leva i lyxiga fina hus som alltid ska va rent  snygga mode kläder , perfecta barnen och perfecta mannen alltså perfecta livet ,men sen kommer räkningar  och dyra priser  och förstör tiden räcker inte till och vi  kolapsar ..

Vad kan vi göra för att bota  deprissionen??

Förmodligen kommer vi inte göra något alls , men i min teori så är det enkelt vi får helt enkelt sluta vara perfectionister. vi måste ta en tid för att koppla av och handla på REAN kom igen nu folk. visst är det lättare sagt en gjort men vi kan väl ta en dag i taget ena dagen kanske vi tar 3 minuter på oss för att koppla av och andas innom en månad kanske det har blivit en timme eller två. Vi måste ta hand om oss mentalt kanske är meditation något ? eller bara sitta i det tysta , lyssna på avslappnande musik ta lugnt.

Jag tror inte antideprissiva medel fungerar det finns många fall där folk som fått dessa piller har tagit sjävmord och endel som får svårt att sova eller blir beroende av dessa. Vi människor  har lätt att hamna i ett mönster , vi är lättpåvärkade och vi gör oftast det vi ser vi tänker ofta efter att ha agerat.

Vi måste försöka hitta lugnet innom oss själva lära oss att älska varann, acceptera udda saker , tolerera imperfection hitta fina egenskaper i allt och alla. Släppa taget i all kontroll vi försöker ha.  Försöka avstå från att vilja ha allt nytt som finns att köpa som gör att vi måste arbeta så mkt . Jag säger inte att vi ska sluta jobba  men att vi måste arbeta lagom annars kommer vi att hamna i en ond cirkel som kommer att leda till deprission. Vi måste försöka göra oss lyckliga med småsaker och inte sträva efter FÖR MYCKET.



Kommentarer
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

Alla har vi varit små.. kan du se vilka kändisar det är? =) http://sandratjulins.blogg.se/2009/july/alla-har-vi-varit-sma.html#comment

2009-07-28 @ 20:45:28
Postat av: Leia

Jadu.. hur ska man få bort det..

2009-07-29 @ 11:06:24
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: FRÖKEN ERIKSSON

SV: Såklart att alla får ha rätt till sina åsikter jag har aldrig sagt nått annat

2009-07-29 @ 17:01:26
URL: http://neriksson.blogg.se/
Postat av: Emma

Snälla, kan du göra mig en tjänst?

Kan du gå in på min blogg, i de senaste inlägget handlar det om att rösta på Britney Spears för Teen Choice Awards. Och det skulle betyda jätte mycket om du kunde göra det. Tänk på all skit som Britney har fått gått igenom de senaste åren. Snälla visa henne att du stöttar henne genom att rösta några gånger på henne så hon förhoppningsvis kan vinna ett pris. TACK!



emmaeriica.blogg.se

2009-07-29 @ 23:19:32
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: V A N E S S A

bra skrivet ;)

2009-08-06 @ 11:04:47
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Anonym

BRA SKRIVET!

2009-08-13 @ 15:07:38
Postat av: alicia figueroa

Lamentablemente,asi esta el mundo porque ocurre en todas partes,estamos anestesiados,la tele con sus programas sin sentido nos tiene asi,y es omo tu dices,nadien valora lo simple,todo es por la cascarra,o sea por fuera,la gente esta muy sola y esto del internet tiene gran culpa,tampoco nadien se ayuda,cada uno mata su gallina,y tienes toda la razon,vamos para peores tiempos y es lamentable,hay que hacerle la cruz a la tv y leer mas educarnos que eso es makt,muy buenos tus comentarios sigue en esto.saludos y cariños para ti.

2009-08-13 @ 16:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0