Verklighet !



Idag följer vi känndisars liv tack vare tidningen, internet radio etc..
Men hur vet vi att det vi läser är värklighet? finns det någon sanning eller är allt manipulerat så vi ska köpa det, och dessa  "kändisar" vinner de något på det? blir de mer kända ?







Vi har i alla år hafft väldigt bra fantasi ,vi har saltat och pepprat våra "rövar historier " det blir mer spännande då. Vi skadar ingen i och med att allting har hänt för så länge sen. Men i dags läget skadar vi många människor för lite pengar det finns miljontals paparazzis som får betalt för att ta kort som vi lätt kan mistolka med lite fantasi och en saftig historia har vi köpt människors uppmärksamhet. Men vi har även tagit ett större steg nu skadar vi inte enbart  kända människor  inte för att de är midre värda men vi skadar också bekanta. Det är kanske mer spännande? vi lägger gärna ut bilder på exempelvis facebook som nu idag använd av människor i hela värden. Varför gör vi det här? Är skvaller kul? eller är det ett sätt att få oss att må bättre ? för när vi skvallrar om människor vi känner får vi inte ens betalt. Gör vi detta medvetet? Är det ett gammalt mönster vi följer? eller är vi människor innerst inne onda och gillar att leva oss upp på andras bekostnad? När folks skvallrar om oss är det inte lika kul därimot. 


Jag tror att endel människor skvallrar och hittar på historier om andra för att det får de att känna sig lite mäktiga att kunna manipulera människor tänkande.. Andra gör det utan att tänka sig för och tror de flästa sprider skvaller för att på ett konstigt sätt så kanske de tror på rövar historier. Om vi lärde oss att respekter varandra leva i värkligheten kanske skulle vi inte skvallra om varann. Men tror inte skvaller kommer att upphöra. Däremot kan vi  försöka att inte tro på allt som sägs och skrivs , och sen kan vi strunta i all skitsnack som snackas om oss
förmodligen har vi intressanta liv som folk försker smutskasta..

Vad tycker ni? vad tror ni?


hur fungerar vi?


Här har vi ett exempel:



Är dessa bilder Trixade?







Jag tycker fortfarande att Rihanna är en av världens  vackraste kvinnor ..
och om det är så att dessa bilder är verkliga gör det henne bara finar för det betyder att hon är lika mänsklig som du och jag .




        

Kommentarer
Postat av: U know

Intressant tanke sätt du har kring det.

2009-11-30 @ 20:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0